Selecteer een pagina

Start over 1 Dag, 8 Uren

25 januari 2020 20:30 - 22:30

Op zaterdagavond 25 januari vieren we dat we al 165 jaar bestaan! Natuurlijk vieren we dat met u en alle leden hebben dan ook gratis toegang. We hebben de Playground Comedy gevraagd voor een mooie show waardoor we veel kunnen lachen.

Leden gratis, kosten voor niet-leden: €5,-

Opgeven via: reserveren@nuttwisk.nl

”In samenwerking met Playground Comedy” http://www.playgroundcomedy.nl/

Stap binnen in het meest gezellige Dorpshuis en bezoek een hilarische comedyshow met diverse comedians. In een aangenaam tempo wisselen een paar gevatte stand up comedians en cabaretiers elkaar af. In een sfeervolle en knusse café setting brengen zij scherpe oneliners, rake observaties, geestige bespiegelingen en doldraaiende redeneringen. Deze verrassende comedians bespreken actuele thema’s en tendensen, of de meest opmerkelijke momenten uit hun leven. De ene comedian is fijnbesnaard en gevoelig, de ander weer direct en prikkelend. Een bont gezelschap van acts die dynamisch aan elkaar worden gepraat door de sympathieke en charmante MC genaamd Marieke Peper

De acts verder uitgelicht:

Voor de pauze kun je genieten van de gevatte humor en herkenbare observaties van oeramsterdammer REINIER MEIJER Niet alleen heeft hij geweldige vondsten maar hij is ook bijzonder sterk in publieksparticipatie.

De hilarische afsluiter is HARRY GLOTZBACH. Hij deed televisieoptredens en speelde met zijn avondvullende cabaretshows door het land. Naast theatermaker is hij ook acteur en liedjesmaker.. Zijn nonchalante manier van vertellen en zijn sterke impro’s brengen je op het puntje van je stoel. Zijn stijl is aanstekend en zijn grappen zijn raak en gevat. Hij krijgt zowel de lachers als de klappers op zijn hand.