Selecteer een pagina

’t NUT in Twisk – goed voor elkaar

 

Het Nut in Twisk organiseert activiteiten op het gebied van ontmoeting, cultuur en vermaak in het prachtige dorp Twisk. Daarnaast ondersteunt het initiatieven die bijdragen aan onderlinge verbondenheid en activiteiten die het dorp levendig houden.

 Voorzitter Henk Jan Visser over ’t NUT:

“De Maatschappij tot Nut van het Algemeen, kortweg NUT, heeft als doelstelling een verbindende factor te zijn in Twisk. Waar in het verleden het NUT aan de basis stond van diverse verenigingen en maatschappelijke organisatie is het nu onze hoofdtaak om te zorgen voor  gevarieerde activiteiten om zo de inwoners van Twisk en de leden van NUT Twisk met elkaar in contact te brengen en te zorgen voor verbinding.

Denk hierbij aan informatieve en ontspannende avonden, maar ook aan de Sinterklaasintocht en de Kerstmarkt. Aan groot en klein wordt gedacht.

Het NUT Twisk is voor iedereen in Twisk en daarbuiten en heeft als doel een inspirerende en stimulerende vereniging te zijn waar iedereen zich thuis voelt. “Het Nut Goed voor Elkaar”.

 

Aan het NUT verbonden zijn de Dorpskrant, het Gidsengilde en Amusant Twisk.

 

Dorpskrant Twisk

Elke maand komt de Dorpskrant van Twisk uit. Hierin kunt u nieuws lezen van evenementen die in Twisk gaan plaats vinden en verslagen lezen van evenementen die geweest zijn.

Als inwoner van Twisk kunt u voor 8 euro per jaar lid worden. Voor meer informatie over de dorpskrant kunt u mailen naar dorpskranttwisk@gmail.com.

 

Gidsengilde Twisk

Het gidsengilde van Twisk organiseert in de zomermaanden wandelingen door Twisk. Bij onze agenda kunt u de data van alle wandelingen terug vinden, alsmede informatie over startlocatie en bijdrage. Voor meer informatie over wandelingen in Twisk kunt u contact opnemen met het gidsengilde.

 

 

Voor slechts 16 euro per jaar wordt u lid van het NUT Twisk.

 

 

 

Zelf iets organiseren?

Loopt u met plannen rond om zelf een evenement te organiseren? Bij ’t NUT helpen wij u graag verder! Met de grote kennis- en middelenbank die wij tot onze beschikking hebben kunnen wij uw idee mee helpen vorm te geven. ’t NUT beschikt ook over een groot netwerkvan mensen en organisaties die kundig zijn op diverse gebieden. Schroom daarom niet om het contactformulier in te vullen en geef aan met welke ideeën u loopt.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

NUT Departement Twisk: Goed voor Elkaar!