Selecteer een pagina

17 december 2023 15:00 - 19:00

Zet het alvast in je agenda! Dit jaar organiseren we weer een onvergetelijke en gezellige kerstmarkt op het Dorpshuisplein. Vanaf 15:00 uur begint het feest en de festiviteiten strekken zich zelfs uit tot in de zaal van het Dorpshuis.

We hebben een breed scala aan activiteiten gepland, waaronder boeiende workshops, stands en leuke spelletjes in de zaal. En het beste van alles? De toegang is helemaal gratis!

Kom gezellig langs en trakteer jezelf op een gratis glaasje glühwein bij de stand van het NUT. Vul je maag met heerlijke oliebollen of geniet van een winterbarbecue. Bezoek de diverse stands en vind het perfecte kerstcadeau voor je dierbaren. En vergeet niet om deel te nemen aan de leuke oud-Hollandse spelletjes die we voor je hebben klaarstaan. Het wordt één en al gezelligheid!

Nodig je vrienden, familie en buren uit en maak er samen een magische kerstmarkt van. We zien je graag op 17 december op het Dorpshuisplein, waar de kerstsfeer je zal omarmen en waar plezier en warmte de boventoon voeren. Tot dan!